Dr. Ersin Arslan'ın İsmi Bir Parka Verildi

altGaziantep"te görev yaptığı hastanede bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan "ın ismi, Konya Meram Belediyesi tarafından bir parka verildi.

Konya Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Halil Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi  Dr. Kemalettin Şahin, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı"yı makamında ziyaret ederek, bu anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı"ya plaket takdim ettiler.

Konya Tabip Odası Başkanı Öztürk, ziyarette Dr. Ersin Arslan"ın isminin, Meram Belediyesi tarafından yapılan bir parkta yaşatılmasının çok vefalı bir davranış olduğunu ifade ederek, hekimler adına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı"ya teşekkürlerini iletti.

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ise “Umut ediyorum ki ülkemizde bir daha bu tarz üzücü olaylar yaşanmaz. Bu vesileyle meslek şehidi Dr. Ersin Arslan"ı bir kez daha rahmetle anıyor, yakınlarına ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.