Bursa Tabip Odası 60. Yılını Kutladı

altBursa Tabip Odası"nın 60. yılı 19 Haziran günü törenle kutlandı. Tören öncesi Dr. Çetin Tor, kaleme aldığı "Bursa Tabip Odası Tarihi 1928-2013" adlı kitabını imzaladı. Daha sonra ise Özgürlük ve Demokrasi Meydanı"nda basın açıklaması yapıldı.

Bursa Akademik Odalar Birliği"nde (BAOB) düzenlenen törende ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı"nın ardından Bursa Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Kayıhan Pala ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptılar.

Törende, Dr. Çetin Tor kitabına dair bir sunum, Dr. Ceyhan İrgil ise fotoğraflarla "Bursa"nın Sağlığı" konulu bir dia gösterisi gerçekleştirdi. Bursa Tabip Odası Türk Sanat Müziği Korosu konseri nin ardından da Dr. Hüsamettin Olgun şiirlerini seslendirdi. Gece Bursa Tabip Odası Parantez Sahnesi"nin "İyi Hekim" Gösterisi ile sona erdi.