Sağlıkçılar Meclisi Gaziantep ve Trabzon'da toplandı

altHekimler ve sağlık çalışanları bulundukları illerde Sağlıkçılar Meclisi’ni topluyor.

Başta Türk Tabipleri Birliği (TTB) olmak SES ve Dev-Sağlık İş’inde aralarında bulunduğu 12 sağlık meslek örgütünün çağrısıyla 5 Ocak 2013 tarihinde toplanan Türkiye (Büyük) Sağlıkçılar Meclisi’nin ardından çeşitli illerde Sağlıkçılar Meclisi toplantıları gerçekleştiriliyor. Gaziantep ve Trabzon’da 2 Şubat 2013 tarihinde Sağlıkçılar Meclisi toplandı.

Gaziantep Sağlıkçılar Meclisi Bölge Toplantısı, 2 Şubat günü Gaziantep-Kilis Tabip Odası (GKTO) Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, SES MYK, Gaziantep Diş Hekimleri Odası, Türk Hemşireler Derneği, Gaziantep TÜMRAD-DER Temsilcileri, GKTO üyeleri ile Kilis ve Şanlıurfa’dan gelen sağlık çalışanları katıldı. Toplantılarda, Kamu Hastane Birlikleri ile Kamu-Özel Ortaklığı konuları ele alındı ve Türkiye (Büyük) Sağlıkçılar Meclisi sonuç bildirgesi değerlendirildi.

Gaziantep

alt    alt