Balıkesir'de hekimlerle/sağlık çalışanlarıyla buluşma

14 Aralık Salı günü gerçekleşen buluşmaya TTB Merkez Konseyi üyesi Dr. Osman Öztürk katıldı.
İlk olarak saat 12.00’de Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Aydın Şavklı’nın açış konuşmasıyla başlayan toplantıda 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin getirdikleri/götürdükleri tartışıldı. Dr. Osman Öztürk’ün sunum yaptığı toplantıya yüz yirminin üzerinde hekim/sağlık çalışanı katıldı.
Balıkesir Tabip Odası ve SES Bandırma Temsilciliği tarafından düzenlenen ikinci buluşma aynı gün saat 16.00’da Bandırma Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık yüz elli hekimin/sağlık çalışanının katıldığı toplantı SES Bandırma Temsilciliği Yönetim Kurulu üyesi Dr. Selim Panç’ın açış konuşmasının ardından Dr. Osman Öztürk’ün sunumu ve katılımcıların soruları ve katkılarıyla devam etti.
Hekimlerin/sağlık çalışanlarının yoğun ilgi gösterdikleri toplantılarda 21 Aralık’taki GöREV etkinliğine katılımın önemi ve mücadelenin 21 Aralık sonrasında da devam etmesi gerekliliği vurgulandı.