Sağlık Bakanlığı Kriz Masası ile görüşme

ttbVan ve Erciş''te yaşanan depremin ardından bölgede gönüllü olarak çalışmak üzere Birliğimize başvuran hekim, tıp öğrencisi, hemşire ve tekniker arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Bölgede değerlendirmelerini sürdüren TTB Heyetinden elde edilen sözlü bilgilere ve Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Genel Sekreteri'nin Sağlık Bakanlığı Kriz Masası Başkanı ve İlk Yardım ve Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Fazıl İnan ile yaptığı telefon görüşmesinden elde edilen verilere göre bölgede yeterli sayıda hekim bulunduğu ancak zaman içinde bölgede çalışan hekimlerin değiştirilmesine yönelik olarak ihtiyaç olabileceği belirtilmiştir.

Sağlık Bakanlığı Kriz Masası'na Türk Tabipleri Birliği'nin deprem bölgesinde her türlü yardım ve işbirliğine hazır olduğu iletilmiştir. Türk Tabipleri Birliği Hızlı Değerlendirme Ekibi'nin raporu gün içinde web sayfamızdan paylaşılacaktır.