Türk Tabipleri Birliği üyelerine akaryakıt alımında %2,5 indirim

poPetrol Ofisi ile yapılan “Positive Card” işbirliği anlaşması sonucu, Türk Tabipleri Birliği üyelerine, akaryakıt alımında %2,5 indirim yapılacak.

Türk Tabipleri Birliği ile Petrol Ofisi arasında yapılan anlaşma sonucunda tüm üyelerimiz, Tabip Odalarından temin edebilecekleri veya kendilerine posta yoluyla gönderilecek olan Türk Tabipleri Birliğine özel hazırlanmış Türk Tabipleri Birliği armalı “Positive Card” sahibi olabileceklerdir.

Aktive edilmiş olan Positive Card’lar ile Positive Card üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında yapılacak akaryakıt alışverişlerinde, akaryakıt pompa litre satış fiyatı üzerinden anında %2,5 (KDV dahil) indirim kazanılacaktır.

Bu indirim özelliğinin aktive edilmesi için üyelerimizin, kartlarla birlikte verilen Positive Card kayıt formunun doldurarak Petrol Ofisi istasyonlarına bırakması gereklidir. Kayıt sonrası SMS ile Positive Card şifresi gönderilecektir. Positive Card şifresi ile sunulabilecek hizmetlerden de üyelerimiz faydalanabilecektir.

Türk Tabipleri Birliği armalı “Positive Card”lar,  Petrol Ofisi ile yapılan özel bir anlaşma çerçevesinde üye hekimlere dağıtılmakta olup, yıllık kart ücreti ya da benzeri herhangi bir yükümlülük getirmemektedir.

Bu kartı kullanmak istemeyen üyelerimiz, kartı teslim almış olsalar dahi herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur. Aktive edilmeyen kartların geçerliliği veya herhangi bir sorumluluğu yoktur.

po