Sağlık örgütlerinin temsilcileri Ankaralılar'ı 13 Mart Mitingi'ne davet etti

bildiri"Sağlıkta Özelleştirmelere Karşı Çok Ses Tek Yürek" mitingini düzenleyen sağlık örgütlerinin yönetici ve temsilcileri, bugün (12 Mart 2011) Ankara Kızılay"da bildiri dağıtarak, Ankaralılar"ı mitinge davet ettiler.

Kızılay"da saat 12.30"da YKM önünde toplanan grup, bildiri dağıtımına geçmeden önce basına kısa bir açıklama yaptı. Düzenleyici/destekleyici örgütler adına açıklamayı yapan TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, 13 Mart Mitingi"nin ana temasının "Sağlık haktır. Herkese sağlık, güvenli gelecek" olduğunu söyledi. Mitingin herhangi bir faaliyetin bitişi anlamına gelmediğini belirten Bilaloğlu, asıl etkinliğin mitingden sonra başlayacağına dikkat çekti.

Ankaralılar"ı mitinge davet eden Bilaloğlu, "Sizlerden ricamız yarınki mitingde bizlerle birlikte olmanız. Bizim için değil; kendiniz için, kendi sağlık hakkınız için bizlerle birlikte olmanızı diliyoruz" diye konuştu.

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği, Türk Dişhekimleri Birliği, Türk Eczacıları Birliği, Ankara Tabip Odası, Türk Hemşireler Derneği, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Devrimci Sağlık İş Sendikası temsilcilerinden oluşan grup, açıklamanın ardından Kızılay bölgesinde  bildiri dağıtarak, Ankaralılar"ı mitinge davet etti.

Fotoğraflar için...