STED Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi

stedfy2010_secici_kurulSeçici Kurul’un 18 Şubat 2001 günü TTB’de gerçekleştirdiği toplantıyla sonuçları belli olan TTB Sürekli Tıp Eğitimi Dergisi (STED) Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni 5 Mart 2011’de gerçekleştirildi.

İbrahim Demirel, Hafize Kaynarca, Mehmet Beyazova, Ufuk Beyazova, Mehmet Gökağaç ve    Mehmet Özen’den oluşan STED Fotoğraf Yarışması Seçici Kurulu, 18 Şubat’ta gerçekleştirdiği toplantısında, yarışmaya başvuran 20 kişinin 87 adet eserini değerlendirdi. 40 fotoğrafı sergilenmeye değer bulan Seçici Kurul, bunların içinden STED’in 2011 yılı kapak resmi olarak 12 fotoğrafı belirledi. 12 fotoğraf arasında yapılan değerlendirmede ise ödül dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

-          Büyük Ödül: Adalet Çiftçi’nin “Taştaki Emek” adlı eseri

-          Başarı Ödülü: Dilek Eren’in “Bayram Çorbası”  adlı eseri

-          Başarı Ödülü: Can Mustafa Eren’in “Kedi” adlı eseri

-          Başarı Ödülü: Esat Ünlü’nün “Narlı Nine” adlı eseri

-          Jüri Özel  Ödülü: İsmail Ertin’in “Şimdi Gelir” adlı eseri

-          Galeri Sanat Yapım Ödülü: Ertan İzgiç’in “İskele” adlı eseri

Ödül töreni 5 Mart’ta yapıldı

2010 STED Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni, Türk Tabipleri Birliği ve Ankara Tabip Odası tarafından 5 Mart 2011 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenen “Sosyalleştirmenin Ellinci Yılı ve Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerinin Geleceği” başlıklı sempozyum programı kapsamında gerçekleştirildi.

Fotoğraflar için...