TTB Behçet Aysan Şiir Ödül Töreni bu akşam

baysan2010 TTB Behçet Aysan Şiir Ödül Töreni, 7 Mart 2011 Pazartesi akşamı saat 19.00"da, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi"nde gerçekleştirilecek.

BASIN DUYURUSU

TTB Behçet Aysan Şiir Ödül Töreni 7 Mart’ta

2010 Türk Tabipleri Birliği Behçet Aysan Şiir Ödül Töreni, 7 Mart 2011 Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek. Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak etkinlikte, ödül töreninin ardından, Muammer Ketencioğlu ve Zeybek topluluğu dinleti sunacak.

Emin Özdemir, Ahmet Telli, Ali Cengizkan, Doğan Hızlan ve Cevat Çapan’dan oluşan Behçet Aysan Şiir Ödülü Seçici Kurulu, bu yıl Fuat Çiftçi"nin "Ağrılı Renk" adlı kitabını ödüle değer bulmuştu. Seçici Kurul ayrıca, 2010 yılında aramızdan ayrılan TTB Behçet Aysan Şiir Ödülü Seçici Kurul Üyesi Şair Arif Damar adına bu yıl için konulan "Arif Damar Özel Ödülü"nün de Gültekin Emre"nin "Çınlama" adlı kitabına verilmesini kararlaştırmıştı.

2010 TTB Behçet Aysan Şiir Ödül Töreni’ne katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ
MERKEZ KONSEYİ