'Sözlerimi Geri Alamam' klibi yayında

coksestekyurekÇok SES Tek YÜREK: 'Sözlerimi geri alamam'

Şubat ayının başında duyurulan ve katılım için 21 Şubat'a kadar süre tanınan çalışma yarın yayınlanıyor. Türkiye ölçeğinde tahminlerin üzerinde ilgi gören süreç, sağlık çalışanlarının ortak bir ruhla, şarkıyı tek tek değil birlikte söyleyerek gerçekte beklenen hedefe de ulaşmanın sağlandığı bir eyleme dönüştü.

Birden çok ilde özel klipler yapıldı ve her biri kendi başına 'gündeme' düştü. Kısacası performans sistemiyle, sağlıkta dönüşümle yıkılmak istenen birlikte olma ve dayanışma ruhunun Sağlık Bakanlığı'nın tüm yok etme çabalarına karşı ayakta olduğu görüldü. Dayanışmanın yerine konulmak istenen piyasacı rekabet mantığının halen sağlıkçıları teslim almadığı, sağlık hakkı/haklarımız için bir mücadelenin sonuç alıcı olacağı anlaşıldı.

2 Mart'ta yayımlanan klipte ne yazık ki çok sayıda gelen çalışmaya yer verilemedi. Bir kısmı 21 Şubat sonrası gelmesi nedeniyle sürece dahil edilemedi. Bir kısmı ise gönderilen çekimlerin teknik sıkıntısı ya da montajda seslerin bağlantısının sağlanamaması vb. gerekçelerle eklenemedi.

Çağrımıza kulak verip film çekmeye niyet eden, daha ötesine geçip emek harcayan/çeken, filmini gönderen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Şimdi hep birlikte en güzel şarkımıza başlamak üzere 13 Mart'ta Ankara'ya.

Klip için...