Ordu Tabip Odası Onur Kurulu üyesi Dr. Atilla Öztürk'e saldırı

atilla_ozturkOrdu Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve Ordu Tabip Odası Onur Kurulu üyesi Op.Dr. Atilla Öztürk 18 Şubat 2011 Cuma günü hastane çıkışında, daha önce hastanede taşeron işçi olarak çalışan M.İ.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Ordu Tabip Odası konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

21.02.2011

BASIN AÇIKLAMASI

Cuma günü saat 16.40 sıralarında Ordu Devlet Hastanesi Eski Başhekimi ve tabip odamızın Onur Kurulu üyesi  Op.Dr. Atilla Öztürk  hastane çıkışında  menfur bir saldırıya uğramıştır. Kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden almış olduğu  bıçak darbeleri sonucunda  ağır yaralanmış, çok değerli meslektaşlarımızın üstün gayretleriyle başarılı bir kalp ameliyatı gerçekleştirilerek hayata tutunması sağlanmış, şu anda yoğun bakımda ve hayati tehlikesi devam etmektedir.

Değerli basın mensupları ve ordulu hemşerilerimiz; bu menfur saldırı tüm sağlık camiasını kalbinden yaralamıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Canımız ciğerimiz çok sevgili meslektaşımız Dr. Atilla ÖZTÜRK arkadaşımıza acil şifalar diliyor, Ailesine, çocuklarına, Annesine, Babasına yakınlarına ve tüm meslektaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz.

Tüm Sağlık camiası olarak kısa süre sağlığına kavuşarak aramıza döneceğine hepimizin inancı tamdır.

Yönetim Kurulu Adına

Dr. Mithat YAĞLI