Direnişteki Adana Numune işçilerine ziyaret

adana_numuneTürk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Feride Aksu Tanık, 29 Ocak 2011 günü, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde taşeronlaşmaya karşı çıktıkları ve istenen belgeleri imzalamadıkları için işsiz kalan işçileri, direnişlerinin 29. gününde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, süreçle ilgili bilgi veren Dev-Sağlık İş Şube Başkanı Mustafa Hotlar, mücadelenin sonuna kadar devam ettirileceğini bildirdi. Dr.Feride Aksu Tanık da iş, ekmek, özgürlük ve emek mücadelesini yürüten Numune İşçilerinin haklı mücadelesinin yanında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini belirtirken, mücadelenin başarılı olması için çalışacaklarını vurguladı.

Direnişteki işçiler de kendilerine destek olmak için ziyarete gelen Dr.Feride Aksu Tanık"a Türk Tabipleri Birliği ve Adana Tabip Odası"na teşekkürlerini ilettiler. Ziyarete Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Dr. Rıza Mete ve Tabip Odası üyeleri ile SES Adana Şubesi üyeleri de katıldılar.