Afyonkarahisar'da hekimlerle buluşma

afyon1TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu ve TTB Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Gülriz Ersöz, 13 Ocak 2011 günü, Afyonkarahisar Tabip Odası’nca düzenlenen etkinliklere katıldılar.

İlk olarak, sabah 9.30’da Afyonkarahisar Tabip Odası Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Tabip Odası Başkanı Dr. Mehmet Kemal Demirkırkan ile birlikte katılan Bilaloğlu ve Ersöz, buradan Toplum Sağlığı Merkezi’ne (TSM) çevrilen eski Verem Savaş Dispanseri’ne geçerek, hekimlerle bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiler.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen “İlimiz Hekimlerinin Sorunları” toplantısı, 12.15-13.15 saatleri arasında gerçekleştirildi. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necat İmirzalıoğlu ile yapılan görüşmenin ardından, AKÜ Tıp Fakültesi Eski Morfoloji Binası Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Tam Gün ve Performans Sisteminin Tıp Fakülteleri Üzerine Etkisi” konulu panele geçildi. Panele, TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, AKÜ Nöroloji  Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Yaman ile AKÜ Asistan Temsilcisi Dr. Leman Özlem Özaslantaş konuşmacı olarak katıldılar.

Panelin ardından gerçekleştirilen özel hastane ziyareti ve 18.00-19.30 saatleri arasında Afyonkarahisar Tabip Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Değerlendirme Toplantısı’nın ardından, Afyonkarahisar’daki etkinlikler sona erdi.

Fotoğraflar için...