Ordu'da hekimlerle buluşma

ordu1TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu, Karadeniz Bölgesi"nde Rize ve Trabzon"da hekimlerle gerçekleştirdiği temaslarının ardından, 8 Aralık 2010 Çarşamba günü de Ordu"ya geçti.

Bilaloğlu, Ordu Tabip Odası"nın ev sahipliği ve organizasyonunda bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi, Şahincili Aile Sağlığı ve Toplum Sağlığı Merkezleri ve bir özel hastaneye gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından, Ordu Devlet Hastanesi"nde hekimlerle biraraya gelen Bilaloğlu, daha sonra Ordu Tabip Odası Başkanı Dr. Mithat Yağlı ve tabip odası yöneticileriyle birlikte Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu ve Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hulusi Gürel ile görüştü.

Öğleden sonra da Ordu Boztepe Devlet Hastanesi"nde hekimlerle biraraya gelen Bilaloğlu, burada da yine Türkiye sağlık ortamının durumu ve hekimlerin sorunlarına ilişkin olarak değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulundu. Toplantının ardından bir çocuk yuvası ziyareti de gerçekleştiren heyet, burada küçük bir çocuğun doğumgünü kutlamasına katıldı. Son olarak, Ordu Tabip Odası"nda gerçekleştirilen toplantının ardından, Ordu"daki etkinliklar sona erdi.

Fotoğraflar için...