TTB UDEK Ara Genel Kurulu yapıldı

udek_gen_kurTürk Tabipleri Birliği (TTB) Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu (UDEK) 31. Genel Kurulu 6 Kasım 2010 tarihinde Ankara"da gerçekleştirildi.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu"nun açış konuşmasıyla başlayan Genel Kurul, TTB UDEK Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek"in konuşması ile sürdü. TTB-UDEK-UYEK çalışmalarının aktarıldığı toplantıda, Avrupa Tıp Uzmanları Birliği"nin (ATUB) çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

TTB-UDEK Yürütme Kurulu"nun 2009-2010 Dönemi Çalışma Raporu"nun sunumunun ardından, Mali Rapor"un sunumu ile Çalışma ve Mali Raporlar"ın tartışılması ve oylanmasına geçildi. XVI. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı hakkında bilgilendirmenin ardından, dilek ve temennilerin alınmasıyla, UDEK Ara Genel Kurulu sona erdi.

Fotoğraflar için...