TTB Heyeti Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ndeydi

altGerçekleşen yangın ve yaşamını yitiren insanlar nedeniyle gündeme gelen Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, bugün (27 Mayıs 2009) meslek örgütleri ve sendikaların genel başkanları tarafından ziyaret edildi.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Gençay Gürsoy, SES Genel Başkanı Bedriye Yorgun, DİSK Dev Sağlık İş Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı"nın yer aldığı heyet, Bursa şube başkanları ile birlikte hastaneyi ziyaret ederek basına açıklamalarda bulundular. TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu"na bağlı bir heyetin oluşturduğu yangına ait teknik değerlendirme raporu da bu sırada basına ve kamuoyuna sunuldu. Ardından heyet daha önce randevu alınan hastane başhekimi Dr. O. Naci Çelik ile bir görüşme gerçekleştirdi.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu"nca hazırlanan rapor için...