Tabip Odaları Disiplin İşlemleri Programı Kayseri Toplantısı yapıldı

altTabip Odaları Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı, 18 Nisan 2009 Cumartesi günü Kayseri Tabip Odası"nın ev sahipliğinde yapıldı. Kayseri, Malatya, Sivas, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat. Amasya ve Tokat Tabip Odaları Yönetim Kurulu ve Onur Kurulu üyelerinin katıldığı  program, TTB Yüksek Onur Kurulu üyesi Dr. Orhan Odabaşı ve Avukat Verda Ersoy eğiticiliğinde gerçekleştirildi.

Tabip odalarının yönetim ve onur kurullarının, mesleki deontolojinin korunmasındaki değeri ve sorumluğu konusunda farkındalık yaratarak etkinliğini artırmak amacıyla düzenlenen programda, tabip odaları onur kurullarının işlevlerinin bilinmesi, tabip odaları onur kurullarının sağlık hizmetleri açısından öneminin tartışılması, tabip odası yönetim kurullarının açılacak bir soruşturmada süreç yönetimini eksiksiz olarak yerine getirebilmesi, tabip odası yönetim kurulları ve onur kurulları arasında bilgi ve deneyim paylaşılması hedefleniyor.