Tabip Odaları Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı sürüyor

altİlk iki toplantısı Muğla ve Ankara’da gerçekleştirilen Türk Tabipleri Birliği Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı sürüyor. Disiplin İşlemleri Paylaşım Programı 4 Nisan’da İzmir’de, 5 Nisan’da Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

İzmir Tabip Odası’nın ev sahipliğinde Afyon, Balıkesir, Isparta, Manisa, Uşak tabip odalarının katıldığı toplantıda, kolaylaştırıcılığı Dr. Faik Urbarlı, Dr. Naki Bulut ve Av. Mustafa Güler üstlendiler.

Diyarbakır Tabip Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya da Batman, Mardin, Siirt ve Urfa tabip odalarından temsilciler katıldı. Toplantının kolaylaştırıcılığını Dr. Orhan Odabaşı, Dr. Selim Ölçer, Dr. Aysun Balseven Odabaşı ve Av. Verda Ersoy sağladılar.

Toplantılarda, adli raporlarda yaşanan usulsüzlük, reklam ve tanıtım ihlalleri, malpraktis ve hasta sırrı gibi dosya örnekleri değerlendirildi. Tabip odası yönetim kurulu ve onur kurulu üyelerine kullanıcı adları ve şifreleri dağıtılarak web tabanlı paylaşımların sürdürülmesi sağlandı.

“Tabip Odaları Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı”nın, 15 Haziran’a kadar tüm tabip odalarının katılımıyla tamamlanması hedefleniyor.

Diyarbakır

İzmir