TTB'den siyah kurdela ile çalışma çağrısı

altTürk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, Gazze'de yaşanan olayları protesto etmek amacıyla hekimler ve sağlık personeline 12-16 Ocak tarihleri arasında siyah kurdela ile çalışma çağrısı yaptı.

Bu kapsamda, tabip odalarına gönderilen yazı şöyle:

Tabip Odası Başkanlığı’na

İsrail’in saldırısı ile başlayan sürece yönelik olarak merkezi ve yerel düzeyde Türk Tabipleri Birliği’nin de içinde yer aldığı birçok etkinlik düzenlenmektedir. Son olarak, “Dünya Duysun, İsrail Dursun!” başlıklı etkinlik tabip odalarımıza duyurulmuştu.

Hekimler başta olmak üzere, bütün sağlıkçıları kapsayacak biçimde bu hafta içerisinde (12-16 Ocak)  siyah kurdela ile çalışılmasının bu yönde harcanan çabaların görünür kılınmasına önemli bir katkı sunacağı düşüncesindeyiz. Tabip odalarımızın organizasyon için gerekli duyarlılığı göstereceği düşüncesiyle, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ
MERKEZ KONSEYİ