Disiplin İşlemleri Paylaşım Programı

Tabip Odaları Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı toplantılarının ilki Muğla Tabip Odası"nın ev sahipliğinde 29 Kasım 2008 Cumartesi günü yapıldı. Toplantıya Aydın, Denizli, Muğla Tabip Odaları yönetim kurulu ve onur kurulu üyeleri katıldı.

Tabip odaları disiplin işlemleri süreçleri ile ilgili deneyim paylaşımın yapıldığı toplantı son derece verimli geçti. Adli raporlarda yaşanan usulsüzlük, reklam ve tanıtım ihlalleri, malpraktis ve hasta sırrı gibi dosya örnekleri üzerinden küçük grup dinamiklerine dayalı gerçekleştirilen program web tabanlı paylaşımlarla sürdürülecek.

Programda kolaylaştırıcı olarak TTB Yüksek Onur Kurulu üyeleri Dr. Orhan Odabaşı, Dr. Naki Bulut, TTB Hukuk Bürosu avukatlarından Av. Mustafa Güler ve Av. Verda Ersoy yanı sıra Dr. Murat Civaner yer aldı.

Tabip odaları bölgelerinde yönetim kurulları ve onur kurullarının katılımı ile toplam 16 toplantı ile 66 tabip odası için  “Tabip Odaları Disiplin İşlemleri Deneyim Paylaşım Programı” yapılandırılma çalışmaları sürmektedir.