TTB Hukuk Danışmanları toplantısı yapıldı

Türk Tabipleri Birliği ve tabip odalarının hukuk danışmanları, yürütülen hukuki süreçler ile ilgili olarak bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla, 22 Kasım 2008 Cumartesi günü Ankara’da bir araya geldiler.

TTB’de yapılan toplantıya 16 tabip odasından (Hatay, Van-Hakkari, İzmir, Samsun, Bursa, Muğla, Antalya, Manisa, İstanbul, Aydın, Denizli, Eskişehir, Balıkesir, Ankara, Tokat, Kocaeli) ve TTB Merkez Konseyi Hukuk Bürosu’ndan toplam 32 temsilci katıldı.

Toplantıda öncelikle, tabip odalarının hukuk danışmanları tarafından kendi özellerinde yaşadıkları sorunlar, ağırlıklı olarak izledikleri hukuki süreçler hakkında bilgi verildi. Ardından TTB Hukuk Bürosu temsilcileri de yürütülen hukuki süreçlere ilişkin bilgi aktardı. Tabip odaları adına katılan temsilcilere TTB Merkez Konseyi Hukuk Bürosu tarafından hazırlanan bilgilendirme amaçlı bir CD dağıtıldı.

Toplantı, bundan sonra karşılıklı iletişim içinde çalışmaların nasıl sürdürülebileceği yönündeki değerlendirmelerin ardından sona erdi.