Bölge toplantıları bitti, Genel Yönetim Kurulu 25 Ekim'de toplanıyor

Tabip odaları bölge toplantıları bitti.  6 bölgede toplam 40 tabip odasının katıldığı toplantılarda, mevcut sorunlar, yapılanlar, eksiklikler ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler üzerinde duruldu.

19-20 Eylül ve 11-12 Ekim tarihlerinde Güney Tabip Odaları Gaziantep’te, Orta-Doğu Karadeniz Bölge Tabip Odaları Samsun’da, Güneydoğu Bölge Tabip Odaları Diyarbakır’da, Marmara Bölge Tabip Odaları Bursa’da, Ege Bölge Tabip Odaları Balıkesir’in ev sahipliğinde Ayvalık Cunda’da ve son olarak İç Anadolu Bölge Tabip Odaları Ankara’da toplandı.

Toplam 40 odanın katıldığı toplantılarda genel gündem, TTB-Tabip odalarının mevcut sorunları, yapılanlar, eksikliklerimiz ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Yönetim Kurulu (GYK) toplantısı 25 Ekim 2008 Cumartesi günü Ankara"da İnşaat Mühendiseri Odası"nın toplantı salonunda gerçekleştirilecek. GYK, 26 Eylül’de Merkez Konseyi’nin taleplerimize yönelik Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin bilgisi ve kriz ortamının önümüzdeki süreçte Türkiye-sağlık ortamına olası etkileri düşünüldüğünde yürütülecek çalışmaların netleştirilmesi ve örgütsel bütünlükle çaba harcanması için özel bir önem taşıyor.

Sağlık Bakanlığı görüşmesi için...

Karadeniz Bölge Tabip Odaları Toplantısı

Güney İlleri Bölge Tabip Odaları Toplantısı - GaziantepGüney İlleri Bölge Tabip Odaları Toplantısı

Doğu ve Güneydoğu Bölge Tabip Odaları Toplantısı - Diyarbakır