TTB Emekli Hekimler Kolu toplantısı Denizli'de yapıldı

TTB Emekli Hekimler Kol toplantısı 14 Kasım 2015 tarihinde Denizli'de gerçekleştirildi.

Denizli Tabip Odası'nın  ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa, Eskişehir ve Denizli Tabip Odası'ndan temsilciler katıldı. Toplantı Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem'in konuşması ile açıldı.

Emekli Hekimler Kol Başkanı Dr. Erdinç Köksal ve Kol sekreteri Dr. Deniz Keskinler'in sunumundan sonra, katılımcılar söz alarak emekli hekimlerin sorunlarını dile getirdiler. Denizli Tabip Odası Emekli Hekimler Komisyonu'nun kurulma çalışmalarını Denizli Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. İsmail Sancak üstlendi.

15 Ekim 2015 Pazar günü de Denizli Tabip Odası'nın organizasyonuyla Antik Tripoli, Buldan ve Pamukkale ziyaretleri gerçekleştirildi.