Sağlık emek mücadelesinin önemli isimlerinden, Ankara Tabip Odası (ATO) üyesi ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) önceki dönem genel başkanlarından Dr. Köksal Aydın ölümünün üçüncü yıldönümü olan 31 Temmuz 2021’de Ankara’daki mezarı başında anıldı.

Anma etkinliğine SES Genel Merkezi, SES Ankara Şubesi, Türk Tabipleri Birliği ve ATO yöneticileri ile üyeleri katıldı.

Yakınları ve dostları, yaptıkları konuşmalarda Dr. Köksal Aydın’ın iyi hekimlik değerlerine bağlı bir hekim olduğunu, mücadelesini sadece mesleki alanla sınırlamayıp toplumsal bir sağlık mücadelesi yürüttüğünü ifade etti. Aydın ile ilgili anıların da paylaşıldığı anma etkinliği, mezarına karanfiller bırakılarak sona erdi.