Haklarımız için 'bir imza da sen ver!'

altİş, gelir, gelecek güvencemiz, sağlıklı, şiddetten uzak ortamlarda çalışma, mesleki bağımsızlığımız ve hastalarımızın sağlık hakkı için mücadele ediyoruz. Bu amaçla hazırladığımız ve öne çıkan talepleri ifade eden “sağlık çalışanları bildirgesi” niteliğindeki imza metnini ülkemizin dört bir yanında gerek sağlık çalışanlarının gerekse hizmet alan yurttaşlarımızın imzasına açtık.

Aşağıdaki linke tıklayarak indirebileceğiniz imza metnini çalıştığınız kurumdaki diğer sağlık çalışanları ve hastalarımıza imzalatarak en geç 3 Haziran 2013 Pazartesi günü Türk Tabipleri Birliği’nde olacak biçimde iletmenizi bekliyoruz. Toplanan imzalar 4 Haziran 2013 Salı günü kitlesel bir açıklamayla Sağlık Bakanlığı’na teslim edilecektir.

Saygılarımızla,

Türk Tabipleri Birliği
Merkez Konseyi

İmza Metni İçin Tıklayınız...