Özgür ve Demokratik Bir Türkiye Yolunda YENİ ANAYASA

AfişDİSK, KESK, TMMOB,TTB, TÜRMOB, T.DİŞ HEKİMLERİ BİRLİĞİ ve T. ECZACILARI BİRLİĞİ "Özgürve Demokratik Bir Türkiye Yolunda YENİ ANAYASA" tartışmasının başlatılmasıdoğrultusunda bir kampanya örgütlemeye karar verdi.

"Özgür ve DemokratikBir Türkiye Yolunda YENİ ANAYASA"

Bukarar uyarınca bir KAMPANYA SEKRETARYASI oluşturularak kampanya başlatılacak.

• İlk toplantı, bu konuda kamuoyunun bilgilendirilmesine yönelik yapılacak. 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Saat 11.30'da Gazeteciler Cemiyeti Konferans Salonu'nda yapılacak bu basın toplantısında YENİ ANAYASA konusunda örgütlerin genel başkanlarının 3'er dakikalık konuşma yapmalarının ardından Prof. Dr. İbrahim KABOĞLU bir sunum yapacak.
  • Basın toplantısının ardından Kampanya Sekretaryası, kampanya programını belirlemek üzere bir araya gelecek.
  • Kampanyada kullanılacak afiş ve pankart tasarımları ektedir.

Katılımınızı rica eder,çalışmalarınızda başarılar dileriz.

TARİH: 12 EYLÜL 2007
SAAT: 11.30