TTB Emekli Hekimler Kolu toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Türk Tabipleri Birliği Emekli Hekimler Kolu toplantısı 3-4 Ekim 2015 tarihinde Eskişehir'de gerçekleştirildi. Eskişehir Tabip Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda emekli hekimlerin sorunları ve Kol'un bu yöndeki çalışmaları ele alındı.

Türk Tabipleri Birliği Emekli Hekimler Kolu Başkanı Dr. Erdinç Köksal ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen emekli hekimler, toplantının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Dr. Erdinç Köksal, TTB Emekli Hekimler Kolu'nun çalışmaları hakkında Büyükerşen'e bilgi vererek, "Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen emekli hekim arkadaşlarımız ile Eskişehir'de toplantı gerçekleştireceğiz. Eskişehir'de yapılan örnek şehircilik çalışmalarını takip ediyoruz. Hayata geçirdiği projeler ile Eskişehir'in ismini dünyaya tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükerşen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Emekli hekimler, ayrıca Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı  Belediye'nin kurduğu Gökkuşağı Kafe'de ziyaret etti. Burada özürlü gençler için yapılan çalışma rehabilitasyon ve sosyal proje olarak gerçekten örnek bir çalışma olarak değerlendirildi.Ayrıca Belediye'nin Yaşam Köyü ziyaret edilerek Yaşlı Konuk Evi gezildi.