TTB-STED Fotoğraf Yarışması – 2015 Ödül Töreni 22 Mart 2016 tarihinde Ankara Tabip Odası’nın ev sahipliğinde Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapıldı.

STED Yayın Yönetmeni Dr. Orhan Odabaşı’nın sunduğu programda ödülleri, kazananlara Seçici Kurulu Üyesi İbrahim Demirel verdi. Programa katılan TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Beyazıt İlhan, Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Çetin Atasoy ve Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Asuman Doğan ödül töreninde ödül kazananlara plaketlerini sundular.

Törene katılan Arif Miletli “Koza” adlı eseri ile Büyük Ödül yine Arif Miletli “Bakış” adlı eseri ile Başarı Ödülü, Can Mustafa Eren “Karga” adlı eseri ile Başarı Ödülü, Kamile Kurt Arkın “Anne ve Çocuk” adlı eseri ile Başarı Ödülü, Kemal Göl “Yol” adlı eseri ile Galeri Sanat Yapım Ödüllerini aldılar.

Törene katılamayan Derya Özpolat “Yılkılar” adlı eseri ile değer görülen Jüri Özel Ödülü kendisine iletilecek.

Büyük Ödül: Arif Miletli, “Koza”

Başarı Ödülü: Can Mustafa Eren, “Karga”

Başarı Ödülü: Kamile Kurt, “Anne ve Çocuk”

Başarı Ödülü: Arif Miletli, “Bakış”