DRD Filo Kiralama, Türkiye çapında görev yapan TTB üyesi 90 bin hekime özel ‘Doktor Hizmet Paketi’ geliştirdi. Doktorların mevcut zorlu çalışma koşulları ve iş yoğunlukları göz önüne alınarak, araçları ile ilgili tüm operasyonel ve mali yükleri ortadan kaldıracak -doktorlara özel- bir hizmet paketi geliştirilmesi konusunda TTB’nin talebi ile gelişen iş birliğinde; DRD tarafından birçok ayrıcalıklı hizmet sunulacak.  Bu hizmet paketi ile doktorlara aylık sabit kira ödemeleri ile 24 aydan 36 aya kadar diledikleri marka ve model aracı kiralama imkanı sunulurken; bakım onarım, 7/24 yol yardım, servis hizmetlerinde vale imkanı, sigorta, lastik, mevcut araçlarının 2’inci El’de değerlendirilmesine yönelik danışmanlık, güvenli sürüş eğitimleri gibi geniş kapsamlı bir hizmetler bütünü de sunuluyor.

Operasyonel kiralama sektörünün yerli sermayeye sahip en büyük markası DRD Filo Kiralama, meslek grupları için özel olarak tasarladığı yeni stratejisinin ilk ve önemli bir adımını, Türk Tabipleri Birliği (TTB) işbirliği ile attı. TTB tarafından gelen talep sonrasındaDRD, yaptığı pazar araştırmaları ve hekimlerin ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye çapındaki TTB üyesi olan tüm hekimlere özel bir  ‘Doktor Hizmet Paketi’ sunmaya başladı. Hekimlerin mevcut zorlu çalışma koşulları ve iş yoğunlukları göz önüne alınarak zaman ve bütçe verimliliği hedeflenen bu hizmet paketi ile doktorlara aylık sabit kira ödemeleri ile 24 aydan 36 aya kadar diledikleri marka ve model aracı kiralama imkanı sunulurken; bakım onarım, 7/24 yol yardım, servis hizmetlerinde vale imkanı, sigorta, lastik, mevcut araçlarının 2’inci El’de değerlendirilmesine yönelik danışmanlık, güvenli sürüş eğitimleri, HGS yönetimi, araç transferi ve mobil aplikasyon desteğigibi geniş kapsamlı bir hizmetler bütünü sunuluyor. Bu hizmetleri almak isteyen hekimlerin, DRD ile www.drd.com.tr web adresinden veya 0850 911 1 724 nolu DRD Çağrı Merkezi’nden iletişime geçerek, TTB üyeliklerini beyan etmeleri yeterli olacak.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Bayazıt İlhan; “Hekimlerimiz çok zor koşullarda, büyük özveriyle ülkenin dört bir yanında yurttaşlarımıza sağlık hizmeti veriyor, en değerli varlığımız olan sağlığımızı korumaya ve geliştirmeye çalışıyorlar. Hekimlerimizin yaşamını kolaylaştıracak avantajlı teklifler geliştiren DRD’ye bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, araçlarını kazasız, kötülüklerden uzak günlerde kullanmalarını diliyoruz” dedi.

Hekimler için araç sahibi olmanın getirdiği her türlü operasyonel ve mali yükü ortadan kaldırdıklarını belirten DRD Genel Müdürü İlkay Ersoy; “25 bin adedi aşkın araç filomuz ve ülke genelinde yaygın 1.200 anlaşmalı servis ağımız ile artık hekimlerimizin de hizmetindeyiz. Hekimlerimizden gelen taleplerden ve DRD olarak gerçekleştirdiğimiz pazar araştırmalarından yola çıkarak, TTB üyesi hekimlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik hazırladığımız ürün ve hizmet paketleriyle onlara özel çözümler geliştirdik. DRD’nin bireylere sunduğu avantajları değerlendirerek, daha kapsamlı ve hekimlere özel avantajlardan 90 bin üyesinin yararlanması için, bu işbirliği ortamını sağlayan başta TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Bayazıt İlhan’a ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine, bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi.

2’inci El otomobil piyasasında önemli bir yeri olan “Doktordan 2’inci el otomobil” tanımının bu hizmet sonrasında zamanla hızla azalacağını söyleyen Ersoy, “Hekimlerimiz artık satın alma yerine uzun dönem kiralamayı tercih edecekler. TTB işbirliği ile Türkiye’nin dört bir yanında insanımızın sağlığı için gece gündüz çalışan, çabalayan hekimlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak bir projeye imza atıyor olmak, yüzde yüz yerli sermayeli şirketimiz için büyük bir önem taşıyor. Önümüzdeki dönemde, TTB ile olan işbirliğimiz gibi, benzer ve değer yaratan başka işbirliği projelerimizi, farklı meslek grupları için de gerçekleştirme isteğimiz ve hedefimiz var” şeklinde konuştu.

------------------------------------------------------

DRD hakkında;

Türkiye’de operasyonel kiralama sektörünün gelişimine öncülük ederek 1998 yılında kurulan DRD, bugün 25 bin adedi aşkın araç filosu, ülke genelinde yaygın 1.200 anlaşmalı servis noktası, her sektörde yerel ve global 5.000 adetten fazla müşterisi ile hizmet vermektedir. Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD, uzun vadeli stratejik planları ve beklentilerin ötesinde hizmet anlayışı ile müşteri portföyüne değer katar. Sektörde ilklerin markası DRD, 18 yılı aşkın süredir sahip olduğu sektör deneyimi, ülke genelinde yaygın hizmet ağı ve güçlü altyapısıyla operasyonel kiralama alnında sahip olduğu know-how’ı bireylere de sunma hedefiyle hizmet kapsamını genişletmektedir. DRD, sektörün temel süreçlerinde «kurumsal yetkinlik sahibi öncü marka» konumuyla profesyonel bir kiralama deneyimi vaat eder ve beklentilerin ötesinde bir hizmet anlayışı ile müşterilerine bu ayrıcalığı yaşatır.

TTB hakkında;

TTB Türkiye’deki hekimlerin kurumsal gücüdür. Kanunla kurulmuş kamu kurumu niteliğinde meslek örgütüdür. Türkiye’nin dört bir yanında 65 tabip odasında yaklaşık 90 000 hekimin üye olduğu TTB, bir yandan hekimlerin mesleki ve özlük haklarını bir yandan da toplum sağlığını geliştirmek için çaba gösterir. Mezuniyet öncesi ve sonrası tıp eğitiminden sürekli tıp eğitimi ve mesleki gelişime kadar tıpta uzmanlık dernekleri ile birlikte çalışmalar yürütür. Hekimliğin mesleki etik değerler içerisinde kişi ve toplum yararına uygulanıp geliştirilmesi için çaba harcar. Toplum sağlığını ilgilendiren konularda bilimsel ve kamu yararına politikalar üretilmesine çalışır.