6331 Sayılı Yasanın 10. Yılında Türkiye’de İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK),  Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) temsilcileri, “6331 Sayılı Yasanın 10. Yılında Türkiye’de İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Sempozyumu” hazırlıkları için 25 Ağustos 2022 günü çevrimiçi bir araya geldi.

TTB adına İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Metehan Akbulut’un yer aldığı toplantıya DİSK adına Tevfik Güneş, TMMOB adına Bedri Tekin ve TDB adına Dt. Burak Sayan katıldı.

Toplantıda sempozyum görev dağılımlarının ve hazırlıkları gözden geçirildi. Bir sonraki toplantının 9 Eylül 2022 tarihinde TTB’de yapılması kararlaştırıldı.