'Sosyalleştirmenin Elli Yılı ve Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerinin Geleceği Sempozyumu' yapıldı

5_mart_sosTürk Tabipleri Birliği ve Ankara Tabip Odası tarafından düzenlenen 'Sosyalleştirmenin Elli Yılı ve Birinci Basamak Sağlık Hizmetlerinin Geleceği' başlıklı sempozyum, 5 Mart 2011 tarihinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 50. Yıl Amfisi'nde gerçekleştirildi.

Aile hekimliğinin tüm Türkiye'de uygulanmaya başlamasıyla bu yıl, yani 50. yılında fiilen uygulanamaz hale getirilen Sosyalleştirme Yasası'nın çeşitli boyutlarıyla ele alındığı sempozyumda, birinci basamak sağlık hizmetlerinin geleceği tartışıldı.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Eriş Bilaloğlu ile ATO Başkanı Dr. Bayazıt İlhan'ın açış konuşmalarını yaptığı, zengin tartışmalarla geçen oturumların ardından, TTB Sürekli Tıp Eğitimi Dergisi'nce (STED) düzenlenen Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni de gerçekleştirildi.

Sempozyum afişi

Sempozyum programı

Sempozyum fotoğrafları

SUNULAR