Ulus'taki Bombalı Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz!

Ulus22 Mayıs 2007 Salı günü aksam saatlerindeAnkara'nın Ulus semtinde gerçekleştirilen alçakça saldırı sonucu yaşamınıyitiren vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifadiliyoruz.

23.05.2007

ULUS'TAKİ BOMBALI SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ!

22 Mayıs 2007 Salı günü aksam saatlerindeAnkara'nın Ulus semtinde gerçekleştirilen alçakça saldırı sonucu yaşamınıyitiren vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifadiliyoruz. İnsanımızın ihtiyacı olan barış, kardeşlik, dostluk, adalet vedayanışmayı ortadan kaldırarak, belirsizliği ve istikrarsızlığı hakim kılmayaçalışan odakların bu vahşi saldırısının asıl hedefi, ülkemizin özgür tartışmaortamları ve demokrasidir. İşinden evine dönmeye çalışan insanları hedef alanhiç bir insani değerden nasibini almadığı anlaşılan bu hain saldırıyıplanlayanlar amaçlarına ulaşamayacaklarını bilmelidirler. Nereden gelirsegelsin bu tür provokatif saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyor, tüm demokrasigüçlerini bu oyunları boşa çıkarmak üzere birlikte davranmaya davet ediyoruz.

DİSK (Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu)
KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu)
TDB (Türk Dişhekimleri Birliği)
TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği)