Atatürk Eğitim Hastanesi'nde 'Beyaz Referandum' etkinliğine saldırı

07.03.2007

Atatürk Eğitim Hastanesi'nde "Beyaz Referandum" etkinliğine saldırı

Ankara Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal  Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) temsilcileri, sağlık alanında yaşanan olumsuzluklara karşı 1 Mart 2007'den bu yana yürütülen "Beyaz Eylemler" kapsamında, bugün Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirdikleri "Beyaz Referandum" etkinliği sırasında, hastane yönetiminin  yönlendirdiği hastanenin özel güvenlik görevlilerinin saldırısına uğramıştır.

Demokratik hak arama etkinlikleri sırasında haksız saldırıya uğrayan Odamız ve SES yöneticileri akşam saatlerine kadar hastaneyi terk etmeme kararı almıştır.

Odamız ve SES yöneticilerinin şahsında hekimler ve sağlık çalışanlarına yöneltilen bu saldırıyı kınıyor, gelişmeyi bilgilerinize sunuyoruz.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ
MERKEZ KONSEYİ