TCK 301. Madde Görüşmesi

HukukTürk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof.Dr.Gençay GÜRSOY’un da yeraldığı, sendika, meslek örgütü ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri 05 Kasım 2006 tarihinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Türk Ceza Kanunu’nun 301. maddesini görüştüler.

Sendika, Meslek ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin 301. maddenin farklı yorumlanması nedeniyle sorun yaşandığına dikkat çektikleri toplantıda, maddeye netlik kazandırılması için 11 örgütün bir öneri hazırlaması kararlaştırıldı.