Füsun Sayek UEMO'da Anıldı

Dr. Füsun SayekTürk Tabipleri Birliği eski başkanı  Dr. Füsun Sayek 20, 21 Ekim 2006 tarihlerinde İsveç’in Upsala kentinde yapılan UEMO / Avrupa Genel Pratisyenler Birliği toplantısında anıldı.

UEMO Başkanı Dr. Christina Fabian, Füsun Sayek’in kaybını öğrenmenin kendisini çok etkilediğini belirttiği konuşmasında “ Hayatta bazı özel anlar ve bazı özel insanlar vardır. Bugün benim için, çok özel bir insanı kaybettiğimizi öğrendiğim, özel bir gün. Dr. Sayek gerek sıcaklığı ve içtenliği , gerekse İstanbul’da yaptığımız UEMO toplantısının açılış konuşması ve toplantı sonrasında ortak yaptığımız basın açıklamasında izleme şansı bulduğum güçlü kişiliği ile beni çok etkilemişti. Kaybı tüm hekimler için bir kayıptır.” dedi.

Dr. Füsun Sayek’in mesleki ve örgütsel kimliği ile ilgili bir fotoğraf gösterisinin de paylaşıldığı toplantıda, Sayek’in anısına saygı duruşu yapıldı.

UEMO