TTB'den Cumhuriyet'e mesaj

PatlamaTürk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, 6 gün içinde 3 kez bombalı saldırıya hedef olan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Müdürlüğü’ne ve Ankara Temsilciliği’ne yazılı mesaj göndererek, saldırıyı kınadı.

11/05/2006

CUMHURİYET GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİLİĞİ’NE

ANKARA

Son günlerde ülkemizde, bölgemizde yaşanan ve şiddet ortamına doğru sürüklenmeye dönük gelişmelerden büyük kaygı duyuyoruz.

Cumhuriyet Gazetesi’ne yönelik saldırılardan duyduğumuz  derin üzüntüyü dile getiriyor, saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyoruz.

Bu ortamın son bulması için her türlü çabanın içerisinde olacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ
MERKEZ KONSEYİ