6023 Sayılı TTB Yasa Tasarısı

TTBTTB Merkez Konseyi ve Tabip Odası Başkanları Heyeti, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmekteyken, herhangi bir gerekçe göstermeden geri çekilen ve tüm girişimlere karşın yeniden gündeme alınmayan 6023 Sayılı TTB Yasa Tasarısı ile ilgili olarak...

TTB Merkez Konseyi ve Tabip Odası Başkanları Heyeti, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmekteyken, herhangi bir gerekçe göstermeden geri çekilen ve tüm girişimlere karşın yeniden gündeme alınmayan 6023 Sayılı TTB Yasa Tasarısı ile ilgili olarak, 22 Mart 2006 Çarşamba günü TBMM önünde bir basın açıklaması yapacaklar ve TBMM’de kalacaklar.

Yasamız için TBMM’ye giriyoruz!

6023 Sayılı Türk Tabipleri Birliği Yasa Tasarısı, 1 Mart 2006 Salı günü TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye başlandıktan sonra, herhangi bir gerekçe gösterilmeden geri çekildi.

Aradan geçen üç hafta içinde yapılan tüm girişimlere karşın, tasarı yeniden TBMM Genel Kurulu gündemine alınmadı.

Türk Tabipleri Birliği’ne bağlı 56 Tabip Odası’nın başkanlarından oluşan bir heyet, Türk Tabipleri Birliği’nin demokratik bir ortamda seçimlerini yapmasını engelleyen bu durumun ortadan kaldırılması ve tasarının kaldığı yerden görüşülmesini sağlamak amacıyla Ankara’ya gelerek, TBMM’ye girecekler ve orada kalacaklar.

Başkanlar Heyeti ve TTB Merkez Konseyi üyelerince, TBMM Çankaya Kapısı önünde  yapılacak basın açıklamasına katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ

MERKEZ KONSEYİ