Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi’nin görevden alınması kararının ardından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER), Kızılırmak Yerel Dernekler Federasyonu, İlmek Kadın Dayanışması, HEDEP Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Tezcan Karakuş Candan, TTB’ye destek ve dayanışma ziyaretleri gerçekleştirdi. Görüşmelere TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı ve TTB Merkez Konseyi Genel Sekreteri Dr. Vedat Bulut katılım sağladı.

TTB Merkez Konseyi’nin görevden alınmasıyla sonuçlanan dava hakkında bilgilendirme yapılan görüşmelerde, haksız ve hukuksuz yargı kararlarına karşı önümüzdeki dönemde yürütülecek mücadele hattı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.