• Okulların Açılması: İki Ucu Keskin Bıçak

Türk Toraks Derneği`nin Sanal Topalntısı`na davetlisiniz.

• Sonbahar Yaklaşırken Neler Yapmalı?

WEBİNAR

• Prof. Dr. Kayıhan Pala halk sağlığının kararlı savunucusu, Türk Tabipleri Birliği’nin onurudur!

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi üyeleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen tabip odası temsilcileri, hakkında soruşturma açılan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kayıhan Pala`yı yalnız bırakmadı.

• Normalleşme Yolunda Daha Çok Veri, Daha Çok Kanıt, Daha Çok Bilgi Gerekiyor

Bazı derneklerin, normalleşme sürecine dair uyarılarının yer aldığı “Normalleşme Yolunda Daha Çok Veri, Daha Çok Kanıt, Daha Çok Bilgi Gerekiyor” başlıklı açıklama metni.

• WEBİNAR

COVID-19 HASTALIĞINDA RADYOLOJİNİN YERİ VE HASTALIĞIN RADYOLOJİK BULGULARI

• Covid-19 Tanısında ve Taramasında Kullanılan Testler Yaşanan Güçlükler

25 Haziran 2020`de TTB youtube kanalında canlı yayında “Covid-19 Tanısında ve Taramasında Kullanılan Testler Yaşanan Güçlükler” konulu bir etkinlik düzenlenecektir.

• Salgınlarda Seroprevalans Çalışmaları

webinar

• KLİMUD: COVID-19 PANDEMİSİ NORMALLEŞME SÜRECİNDE TANI TESTLERİ VE LABORATUVARLAR KONUSUNDA ÖNERİLER

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği (KLİMUD), COVID-19 pandemisinde önümüzdeki döneme ilişkin önerilerini bir rapor ile paylaştı.

• DSÖ Covid-19 hastalığında radyolojik tetkiklerin kullanımına ilişkin rehber yayınladı.

Dünya Sağlık Örgütü, Covid-19 hastalığında radyolojik tetkiklerin kullanımına ilişkin rehber yayınladı.

• Türk Toraks Derneği`nin güncel yayınları

Derneğimizi ve hazırlayanları kutluyoruz.