Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi, 11-20 Mart 2021 tarihleri arasında “Pandeminin Türkiye’de Birinci Yılı: Doğa, İnsan ve Geleceğimiz Sempozyumu”nun düzenlenmesine katkıda bulunanlara birer teşekkür plaketi verdi. Plaketle birlikte TTB II. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten’in kaleme aldığı “Mitoloji ve Tıp” kitabı da hediye edildi.

Plaketlerin takdiminde yapılan konuşmalarda sempozyum kapsamında günler boyunca ortaya konan emeğin kolektif bir aklın ve çabanın ürünü olduğunun altı çizildi ve karşılıklı teşekkürler dilendi.

Plaket verilen isimler şöyle: Ali Karakoç, Yücel Demirer, Üstün Reinart, Seda Kurt, Işıl Demirakın, Seher Türkaslan, Şule Girmen, Müge Atala, Barış Yıldırım, Eren Buğlalılar, Osman İşçi, Kansu Yıldırım, Sinan Solmaz ve Çağlar Özbilgin.