• Ölümüne çalışmak, çalışırken ölmek istemiyoruz!

Geçtiğimiz hafta 2 hekim ve 1 tıp öğrencisinin aynı gün ölümleri sonrasında sağlık çalışanlarını umutsuzluğa, tükenmişliğe götüren çalışma ve yaşam koşullarına dikkat çekmek, sağlık çalışanlarının “Ölümüne Çalışmak, Çalışırken Ölmek İstemiyoruz” isyanını

• TTB UDEK 38. Olağan Genel Kurulu

TTB UDEK 38. Olağan Genel Kurulu Ankara`da 18 Kasım 2017`de toplanacak.

• Mustafa Kemal Atatürk`ü saygıyla anıyoruz.

Ölümünün 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ü saygıyla anıyoruz.

• TTB Bilirkişilik Temel Eğitimi Kursları

Türk Tabipleri Birliği tarafından, yürütülecek olan Bilirkişilik Temel Eğitimlerinin ilki 9-12 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Süreklilik içerisinde sürdürülecek olan eğitimler için başvurular alınmaya devam etmektedir.

• “Özel Hekimlikte Sorunlarımıza Çözüm Arıyoruz Çalıştayı” İstanbul’da gerçekleşti.

Türk Tabipleri Birliği Özel Hekimlik Kolu tarafından düzenlenen “Özel Hekimlikte Sorunlarımıza Çözüm Arıyoruz Çalıştayı” 12 Kasım 2017 Pazar günü İstanbul Tabip Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

• Şehir Hastaneleri gündemli ilk toplantı Maltepe’de yapıldı.

AKP Hükümeti eliyle uygulanan Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında gündeme getirilen Şehir Hastaneleri projesi, yani kamu hastanelerinin, Hazine’nin finansal riski üstlendiği ‘Yap-Kirala-Devret” modeli ile özelleştirilmesi sürecini tüm yönleriyle değerlen

• Hekimlik Andı güncellendi.

Dünya Tabipler Birliği Cenevre Bildirgesi, diğer adıyla "Hekimlik Andı", Dünya Tabipler Birliği`nin yürüttüğü iki yıllık bir çalışma sonucunda güncellendi ve Ekim 2017`de düzenlenen Genel Kurul toplantısında son hali kabul edildi.

• TTB Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 37. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

TTB Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu 37. Olağan Genel Kurulu Divan Tutanağı

• XXII. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı

XXII. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı 10 Aralık 2016 Cumartesi Günü İstanbul Tabip Odası`nda gerçekleştirilecek.

• Klinik Eczacılık ve Fitofarmasi uzmanlık dallarıyla ilgili TTB görüşü

Türk Tabipleri Birliği, Eczacılıkta Uzmanlık Yönetmeliği kapsamında yer alan Klinik Eczacılık ve Fitofarmasi konusunda ilgili TTB-UDEK üyesi derneklerin temsilcilerinin de katılımı ile görüş oluşturdu.