• 'Kurum Ziyaretleri, Yeterlik Belgesi Düzenlenmesi' Çalıştayı

TTB-UDEK-UYEK tarafından ”Kurum Ziyaretleri, Yeterlik Belgesi Düzenlenmesi” Konulu Çalıştay 19 Nisan 2014 Cumartesi günü Ankara'da, TTB Merkez Konsey Yerleşkesinde, TTB-UDEK üyesi derneklerin ve yeterlik kurullarının temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

• TTB-UDEK 34. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TTB-UDEK Genel Kurulu 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.00`da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji binası Mavi Salon`da gerçekleştirilmiştir.

• XIX. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı

Türk Tabipleri Birliği Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu tarafından XIX. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Kurultayı 7 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da, İstanbul Tabip Odası'nın işbirliği ve ev sahipliğinde düzenlendi.

• 5. Dermatoloji Eğitim Kurultayı

TTB-UDEK, 13. Kasım 2013 Çarşamba günü, Türk Dermatoloji Yeterlik Kurulu tarafından Ankara`da düzenlenen 5. Dermatoloji Eğitim Kurultayı`nda temsil edildi.

• TTB - UDEK Yürütme Kurulu Üyeleri TTB - UDEK Çalışmalarını Geliştirmek Amacıyla TTB - UDEK Üyesi Derneklerin Temsilcileri ile Toplantı Yaptı.

TTB - UDEK tarafından, kurulduğu 1994 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmaları geliştirmek amacıyla üye derneklerin temsilcilerinin katılımıyla, 21 Eylül 2013 tarihinde saat 14.00 - 15.30 arasında TTB Merkez Konsey Yerleşkesi`nde bir toplantı düzenlendi.

• Eğitici Gelişim Etkinliği

Türk Tabipleri Birliği Uzmanlık Dernekleri Eşgüdüm Kurulu ve Türk Toraks Derneği işbirliğinde hazırlıklarını yürüttüğümüz EĞİTİCİ GELİŞİM ETKİNLİĞİ  8 Haziran 2013 Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilmiştir.

• TTB-UDEK-UYEK Genel Kurulu

TTB-UDEK-UYEK Genel Kurul toplantısı 8.12.2012 tarihinde saat 10.00-13.00 arasında Ankara`da, TTB Merkez Konsey Yerleşkesi`nde yapıldı.

• TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurulu

TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurulu Tarih:8.12.2012 Saat: 14.00-17.00 Yer: TTB Merkez Konsey Yerleşkesi

• TTB-UDEK-UYEK Olağan Seçimli Genel Kurulu

TTB-UDEK-UYEK Olağan Seçimli Genel Kurulu Tarih:8.12.2012 Saat: 10.00-12.30 Yer: TTB Merkez Konsey Yerleşkesi

• Yürütme Kurulu Toplantısı

TTB Merkez Konseyi Yönetim Kurulu ve TTB-UDEK Yürütme Kurulu üyeleri 11.11.2012 Pazar günü yaptıkları yönetim ve yürütme kurulu toplantıları nedeniyle bir araya geldiler.