TTB'nin desteğine Fransa'dan teşekkür

Türk Tabipleri Birliği’nin Charlie Hebdo dergisine yapılan saldırıyı kınadığını belirten 9 Ocak 2015 tarihli mektubuna Fransa Ulusal Hekimler Birliği’nden yanıt geldi. Birliğin Ulusal Konseyi Başkanı Dr. Patrick Bouet imzasıyla 13 Ocak 2015 tarihinde gönderilen mektupta, gösterdiği ilgi ve destekten ötürü Türk Tabipleri Birliği’ne teşekkür edildi.

Dr. Patrick Bouet’in mektubu şöyle:

Sayın Başkan, Sayın Meslektaşım,

7 Ocak 2015 Çarşamba gününden bu yana Fransa’da, meslektaşlarımızdan Dr. Elsa CAYAT da saldırıda hayatını kaybetmiş olduğundan,hem Fransız Tıbbi Birliği’ni hem mağdur ailelerini büyük bir acıya boğan toplu bir facia yaşanmaktadır.

Fransa Ulusal Hekimler Birliği; bu acılı olayda yurttaşlarımıza gösterdiğiniz ilgi ve destekten ötürü size teşekkürlerini sunar.

Mesajınızı yetkili makamlara ileteceğim.

En derin saygılarımızı lütfen kabul ediniz.

Dr. Patrick BOUET

İlgili haber için…