Hatay'da Tıp Öğrencileri ve Hekimlerle Buluşma

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Dr. Bayazıt İlhan ve Hatay Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Tacettin İnandı, 17 Ağustos 2015 günü Hatay'da tıp öğrencileri ve hekimlerle bir araya geldiler. Toplantı Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda Dr. Bayazıt İlhan Türkiye'de sağlığın durumu ve tıp eğitimi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Tıp öğrencileri, öğretim üyeleri ve asistan hekimler Türkiye sağlık ortamı ile ilgili değerlendirmelerini aktardılar.

Toplantı sonrası Dr. İlhan ve Dr. İnandı Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Önlen ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Özer'i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaretlerde tıp eğitiminin durumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.