İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi  Beyin Cerrahi Bölümünde sabotaj yangını!

Hasta yakını tarafından tehditlere maruz kaldığı bildirilen İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Selami Çağatay Ünal’ın odasında yangın çıkarılması, sağlıkta şiddette  hastaneleri yakma aşamasına gelindiğinin ve çok acil önlemler alınması gerektiğinin göstergesidir.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey’i olarak; meslektaşımız  Prof. Dr. Selami Çağatay Ünal’a, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi yöneticilerine, hastanede görev yapan hekimlere ve sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıkta şiddeti önlemekle sorumlu yetkililere “söyleyecek sözümüzün kalmadığını” kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Türk Tabipleri Birliği
Merkez Konseyi