29 Mayıs 2015 tarihinde Samsun'da görev yaptığı hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren meslektaşımız Dr. Kamil Furtun’u, aramızdan ayrılışının 5. yılında sevgi ve özlemle anıyoruz.

Dr. Kamil Furtun’u anma amacıyla Samsun Tabip Odası’nca düzenlenen anma programı, 29 Mayıs 2020 tarihinde Samsun Dr. Kamil Furtun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Murat Erkan'ın açılış konuşmasının ardından Dr. Kamil Furtun'un hayatına ait kesitler sunan bir video-sunum yapıldı. Sunumun ardından meslek arkadaşları ve dostları Dr. Kamil Furtun'la olan anılarını ve duygularını paylaştılar.

Sağlık çalışanlarının bütün özverilerine ve fedakârlıklarına karşın pandemi sürecinde bile hız kesmeyen sağlıkta şiddete bir kez daha HAYIR diyor, Dr. Kamil Furtun'u aramızdan ayrılışının 5. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.